Култовото списание Плейбой фалира. Новината идва от издателя Атика медиа. „Плейбой

...
Култовото списание Плейбой фалира. Новината идва от издателя Атика медиа. „Плейбой
Коментари Харесай

Тъжно! Мъжката Библия Фалира. Ще Излиза Ли В България?

Култовото списание „ Плейбой ” фалира. Новината идва от издателя „ Атика медиа ”. „„ Плейбой ” приключва съществуването си в България, повече няма да излиза като месечно списание, а ще прави някакво сходство на сборник. Един или два пъти годишно ще пускат „ специфични издания ”, които ще препечатват публикации и мадами от останалите на места интернационалните версии на славния в миналото сексуален вестник, твърди „ Уикенд “.

Причината е повече от ясна – жестоката рецесия, обзела медийния пазар по света и най-много у нас. „ Плейбой ” бе измежду най-пострадалите списания и в последните месеци продаваше в България едвам по 1000 копия, което е повече от унизително.

Издателите дори не смогваха да покрият даже разноските за щемпел. Факт е, че списанието много позагуби от първичния си искра, само че въпреки всичко на страниците му можеше да се зърне по някоя изкусителка дибидюс.

Secret.bg научи, че в действителност това не е крахът на „Плейбой“ в България. В момента различен екипа приготвя откупуването на правата и напълно скоро ще се завърне с гръм и тропот.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР